Over ons

Welkom bij Jonky Wines – waar smaak en kwaliteit samenkomen in iedere fles!

Onze Geschiedenis

Jonky Wines is in 2022 opgericht met een heldere missie: de allerlekkerste huiswijnen verzamelen onder één sterk en betrouwbaar merk. Wij begrijpen dat een goede huiswijn toegankelijk, verfrissend en genietbaar moet zijn voor iedere wijnliefhebber, en dat is precies wat wij met Jonky Wines bieden.

Onze Filosofie

Wij geloven in het eenvoudige genot dat een uitstekende fles wijn kan brengen. Bij Jonky Wines streven we ernaar om een selectie van wijnen aan te bieden die niet alleen smaakvol zijn maar ook een uitstekende aanvulling op uw dagelijks leven vormen. Elke wijn onder ons label is zorgvuldig geselecteerd om consistentie in kwaliteit en smaak te garanderen.

Onze Collectie

Jonky Wines brengt huiswijnen die heerlijk en ongecompliceerd zijn. Of u nu op zoek bent naar een wijn die perfect past bij uw diner, of gewoon een fles die u kunt openen om te genieten van een rustige avond, wij hebben iets in onze collectie dat u zeker zal bekoren.

Proef het Zelf

We nodigen u uit om Jonky Wines zelf te proeven en te ervaren waarom onze wijnen geliefd zijn bij zowel kenners als casual drinkers. Onze wijnen zijn het resultaat van een zorgvuldige selectie en een passie voor het brengen van het beste naar uw tafel.

Heeft u vragen of wilt u meer te weten komen over onze wijnen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan altijd klaar om u te helpen de perfecte wijn te vinden die bij uw smaak en stijl past.

Welkom in de wereld van Jonky Wines - Uw bron voor ongecompliceerd lekkere wijnen!